Om oss

Det råder inget tvivel om att internet är bankernas framtid. Sakta men säkert har vi successivt vant oss vid den digitala världen. Den skepsis och oro som många tidigare kände inte minst för säkerheten är som bortblåst. Istället finns det förväntan i luften och en förhoppning att webben skall fortsätta att underlätta människors vardag.

Låna pengar är inget undantag. Det går snabbare än någonsin tidigare i historien att låna pengar till sitt konto. Ett fåtal minuter är allt som krävs!

Lånapengarbossen.se har som ambition att lära det svenska folket ta lån online. Vi vägleder och ger användbar information om långivare med nätverksamhet. Vår målsättning är att göra låneprocessen så enkel som möjligt.  Vi vill kasta ljus över oklarheter och ge kunden en ärlig chans att jämföra olika lånealternativ.

Lånapengarbossen.se är inte en långivare. Vi ger inte heller någon personlig lånerådgivning. Vi förmedlar opartisk information om FI godkända kreditgivare i Sverige. Sidan innehåller information, texter och jämförelser som uppdateras regelbundet.

Vi vill reservera oss för felaktigheter vad gäller språk, text och prisuppgifter. Vi vill även informera våra besökare om att sidan har ett kommersiellt syfte. För varje godkänt lån som förmedlas genom våra länkar, får vi en procentuell eller fast ersättning. Denna ersättning erhåller Lånapengarbossen från en tredje part.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *